Svářecí Technika - Jaroslav Hácha

Třída Míru 706, 347 01 Tachov, tel./fax: 374 722 512, mobil: 603 839 941, e-mail: hacha@quick.cz

Svářecí Technika - Jaroslav Hácha
   


 

Fronius

Fronius 

Značku FRONIUS reprezentuje v očích odborné veřejnosti soustavně zdokonalovaná, na inovační podněty rychle reagující svařovací technika, jejíž vývoj pružně reflektuje aktuální technologické možnosti samotného procesu svařování, jeho metodiky i veškerých používaných zařízení. Svařovací zdroje FRONIUS plně využívají nejmodernější mikroelektroniku a digitální techniku, vyznačují se spolehlivostí, bezporuchovostí a vysokou úrovní technické a technologické vyspělosti.

Systémy FRONIUS pro svařování obalenou elektrodou

Česká firma Svářecí technika – Jiří Matys disponuje nabídkou svařovacích zdrojů FRONIUS používaných pro automatizované i manuální elektrodové svařování. Ruční svařování elektrodou je tradiční a osvědčený postup používaný v montážních prostorách i pod širým nebem. Metoda je účinná při svařování většiny kovů. Operativní nasazení svařovací techniky v terénu podporují lehké mobilní svařovací zdroje FRONIUS. Kromě nich nabízíme i univerzální nebo robustnější zdroje pro použití na pevných stanovištích. Podle konkrétních požadavků a podmínek vybereme a doporučíme svařovací zdroj potřebných žádaných a adekvátních parametrů.

Systémy FRONIUS pro MIG/MAG svařování

MIG/MAG svařování, při němž tavená elektroda dodává v ochranném prostředí inertního či aktivního plynu do sváru přídavný materiál, doznalo v poslední době řadu progresivních změn. Autorizovaný prodejce FRONIUS veškerou progresi v oblasti svařovací techniky pohotově akceptuje a ve špičkové kvalitě aplikuje u svých produktů. Naše společnost dodává svařovací zdroje FRONIUS pro MIG/MAG svařování v nejrůznějších provedeních, o různých výkonech a pro rozličné použití – ruční, automatizované i robotizované svařování. Společnými vlastnostmi všech nabízených svařovacích zdrojů jsou rychlé a pohotové nasazení a jednoduchá obsluha.

Systémy FRONIUS pro TIG/WIG svařování 

TIG/WIG svařování, při němž se netaví elektroda, ale svařovaný materiál, je právem považováno za nejhospodárnější svařovací metodu. Použití přídavného materiálu často odpadá, postup je použitelný pro všechny svařitelné materiály, svarový šev je úzký, přesný a čistý. Z produkce autorizovaného prodejce FRONIUS nabízíme pohotové mobilní TIG/WIG svařovací zdroje i robustní svařovací zdroje pro užití v průmyslu, na stavbách, ve výrobě, v opravárenských a údržbářských provozech. Podle konkrétních požadavků doporučíme a dodáme svařovací zdroj adekvátního výkonu a potřebných technických parametrů.  

 

Kvalifikovaný dealer zboží Fronius

Kontakt

Otevírací doba:

Po – Čt
08:00-12:00, 13:00-17:00


08:00-13:00 

Adresa provozovny:

Oldřichovská 1626
347 01 TACHOV

Jiří Matys

tel.: 374 722 512
mob.:
+ 420 603 279 167
matys@svareci-technika.cz

Akce

 

Kühtreiber

Akční nabídka svařovací
techniky!

KOWAX

CO2/MMA
KOWAX GeniMig 220

 


- více informací na prodejně -

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies